Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22772 в 9114 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 22, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 22 :: 1 поисковая система Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Юлія Тимошенко: Я категорично відмовляюся від переведення в показушно відремонтовану камеру | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Агата Петровко
| Тема: Юлія Тимошенко: Я категорично відмовляюся від переведення в показушно відремонтовану камеру Пн Дек 19, 2011 10:43 pm | |
| В.о. начальника Київського СІЗО п. Домбровському Є.С. Тимошенко Ю.В. Висловлюю Вам своє крайнє людське обурення аморальною відеозйомкою, яка була проведена працівниками СБУ 14 грудня 2011 року в моїй присутності у камері медично-санітарної частини Київського СІЗО. Вимагаю від Вас публічно спростувати неправдиву інформацію, що ця відеозйомка проводилася невідомо ким та прихованою відеокамерою. Ви добре знаєте, що 14 грудня в супроводі офіційних посадових осіб СІЗО до камери увірвався офіцер СБУ зі знімальною групою, яка його супроводжувала, та всупереч моїм запереченням почали в упор мене знімати. Вони скористалися тим, що я прикута хворобою до ліжка та не можу ухилятися, уникнути від прямої відеозйомки в обличчя. Це виглядало майже як розстріл. Також висловлюю своє крайнє обурення фото та відеомонтажем умов мого перебування в СІЗО. Вам, як одному з керівників СІЗО, добре відомо, що я ніколи!!! не знаходилася в камері 242 в таких умовах, як показали по телебаченню. Камера 242, в якій я перебувала до переведення в медично-санітарну частину СІЗО, була зовсім іншою. Ви дуже добре знаєте, що в камері 242 ми знаходилися втрьох в п’ятнадцяти квадратних метрах з вікном без скла, без гарячої, а часом і без холодної води, з бетонною підлогою, полицями та табуретками, збитими з необроблених дошок ув’язненими, та «парашею» за метровою перегородкою. Про які «плазми», душові кабінки та дзеркала з кахлями Ви дезінформуєте людей. Саме тому я вимагаю від Вас офіційно спростувати неправдиву та неправедну інформацію, що камера 242 з інтер’єрами, які продемонстровані по телебаченню - це камера, у якій я знаходилась, знаходжусь або буду знаходитись. Також я категорично відмовляюся від переведення в будь-які особливі, спеціально відремонтовані камери після завершення лікування в медично-санітарній частині СІЗО. По-перше, вважаю це спеціально організованою брудною операцією СБУ за дорученням Януковича для подальшої моєї безчесної компроментації, а по-друге - вважаю аморальним перебувати в спеціально показушно відремонтованих камерах у той час, коли інші ув’язнені перебувають в скотських, нелюдських умовах утримання та сплять по черзі, навіть на підлозі, з причини критичного перевантаження СІЗО. Вимагаю після лікування перевести мене в звичайну, таку як насправді є, камеру разом з іншими ув’язненими, щоб під час приїзду в СІЗО європейських та світових представників вони змогли побачити не штучну, гламурну показуху, а справжнє катування ув’язнених, нелюдське поводження з ними, гірше, ніж з тваринами - причому до того, як суд визнав їх винними. Якщо Ви після мого переведення в медичну частину СІЗО зробили в камері 242 якийсь спеціальний парадний ремонт, запропонуйте цю камеру мешканцю Межигір’я, а не мені. Мені відремонтовані каземати не потрібні. | |
| | | Агата Петровко
| Тема: Re: Юлія Тимошенко: Я категорично відмовляюся від переведення в показушно відремонтовану камеру Вт Дек 20, 2011 9:11 am | |
| Донька Юлії Тимошенко Євгенія Карр, яка бере участь в засіданні апеляційного суду як захисник, заявила, що судді несуть персональну відповідальність за життя Юлії Тимошенко. "Це не судовий процес, це шоу. Закону тут не було і немає", - сказала Євгенія Карр. | |
| | | Afalina
| Тема: Re: Юлія Тимошенко: Я категорично відмовляюся від переведення в показушно відремонтовану камеру Вт Дек 20, 2011 12:08 pm | |
| Євросуд розгляне справу Тимошенко за прискореною процедуроюЄвропейський суд з прав людини вирішив розглянути скаргу екс-прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко за прискореною процедурою. Про це повідомляє офіційний сайт суду. "Європейський суд з прав людини 14 грудня 2011 року вирішив провести прискорену процедуру по заяві від колишнього прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко щодо її ув"язнення в Києві", - йдеться у повідомленні. Прес-служба суду зазначає, що заява Тимошенко була подана до суду 10 серпня 2011 року. У ній вона оскаржує політично вмотивований характер її кримінального переслідування та ув"язнення, відсутність судового перегляду законності її утримання у Київському СІЗО, а також неадекватність умов утримання через відсутність медичної допомоги, необхідної для вирішення її проблем зі здоров"ям. У повідомлення суду також зазначено, що заява Тимошенко базується на статтях 3 (заборона деградуючого поводження або покарання), 5 (право на свободу та безпеку) і 18 (обмеження у правах) Європейської конвенції з прав людини. Суд повідомив український уряд про заяву і направив прохання взяти це питання на контроль. | |
| | | Розалинда Мялковская
| Тема: Юлія Тимошенко залишиться в Лук'янівському СІЗО, незважаючи на рішення Апеляційного суду по "газовій" справі. Сб Дек 24, 2011 4:50 pm | |
| Найближчим часом екс-прем'єра Юлію Тимошенко можуть переселити в одну з чотиримісних камер нового корпусу для жінок, де ведеться цілодобове відеоспостереження за арештантами, повідомив один з керівників тюремної служби.
"Враховуючи те, що це у неї перша судимість і вона не рецидивістка, то її доцільніше утримувати в чотиримісній. Наприклад, у восьмимісних камерах буде зовсім інший контингент. Наприклад, психічно неврівноважені люди", - повідомило джерело видання Сегодня.
В новому корпусі "кожен сантиметр, крім туалету і душових, під прицілом відеокамер", щоб удень і вночі черговий зміг бачити, як ведуть себе арештантки, розповіло джерело.
У чотиримісній камері, де може опинитись Тимошенко, двоє двоярусних нар, чотири високі залізні шафи, стіл з лавкою, а ближче до виходу - невеликий санвузол. Холодильників і телевізорів поки немає, але тюремники кажуть, що і вони скоро з'являться.
На даху корпусу побудували 14 прогулянкових двориків, кожен у довжину приблизно 20 кроків, над головою – подвійні грати. Над ними є ще один двір - для наглядачів.
Нагадаємо, в п'ятницю, 23 грудня апеляційний суд Києва залишив у силі вирок Печерського райсуду Києва, за яким Тимошенко засуджена на 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні "газових контрактів" з Росією в 2009 році. | |
| | | Розалинда Мялковская
| Тема: Тимошенко поселят в камеру с видеонаблюдением Сб Дек 24, 2011 6:23 pm | |
| После выздоровления осужденного экс-премьера переведут в новые «апартаменты» После того, как экс-премьер-министр Украины Юлия Тимошенко выздоровеет, ее переведут в новую камеру. Об этом 24 декабря пишут украинские СМИ со ссылкой на сотрудников Лукьяновского СИЗО. Как сообщается, Тимошенко переведут в камеру, которая рассчитана на четыре человека и которая оборудована видеонаблюдением. Ранее же мы писали, что пока Тимошенко не собирается покидать медсанчасть изолятора. | |
| | | | Юлія Тимошенко: Я категорично відмовляюся від переведення в показушно відремонтовану камеру | |
|