Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 897 Последний зарегистрированный пользователь: Сабина
Наши пользователи оставили сообщений: 22656 в 9081 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 24, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 24 Нет Больше всего посетителей ( 118) здесь было Вс Окт 13, 2024 8:55 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Karminov
| Тема: Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? Сб Окт 12, 2024 2:13 pm | |
| Які цікаві книги українською мовою ви б порадили прочитати сьогодні? Я зараз в пошуках чогось нового, що могло б зацікавити, і дуже хочу дізнатися про ваші рекомендації. Може, є якісь сучасні автори або класичні твори, які варто переглянути? Які жанри вам подобаються? | |
| | | Tema1936
Сообщения : 630 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? Сб Окт 12, 2024 2:14 pm | |
| Я нещодавно відвідав одну з місцевих книгарень, і там знайшов багато цікавих видань. Мені сподобалася одна книга, яка розповідає про сучасні проблеми українського суспільства, і я вважаю, що вона може бути корисною для багатьох. Також рекомендую звернути увагу на нові видання українських авторів. | |
| | | Komarik
| Тема: Re: Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? Сб Окт 12, 2024 2:14 pm | |
| Нещодавно я відвідав бібліотеку, і це було дійсно чудове місце для пошуку нових книг. Там я натрапив на кілька сучасних романів, які були дуже актуальні та цікаві. Я рекомендую тобі відвідати бібліотеку або просто поглянути в інтернеті, адже є багато онлайн-ресурсів, де можна знайти цікаві рекомендації. | |
| | | JeckShepard
| Тема: Re: Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? Сб Окт 12, 2024 2:16 pm | |
| Я згадав, як відвідував книгарню Readeat. Це місце має величезний вибір книг українською https://readeat.com/blog/yaki-cikavi-knigi-ukrayinskoyu-varto-prochitati-sogodni і там я знайшов багато цікавих видань, які просто не можу не рекомендувати. Щодо книг, я б порадив тобі самостійно обрати те, що цікаво саме тобі. Це можуть бути як комікси, так і прозові твори. У книгарні Readeat є дуже хороші консультації продавців, які можуть порадити щось залежно від твоїх інтересів. Я завжди виходжу звідти з купою нових книжок, які насправді вражають. Також є можливість замовити книги з доставкою. | |
| | | Dementjeva
| Тема: Re: Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? Ср Окт 23, 2024 3:32 pm | |
| Якщо брати сучасну літературу, то мені ось сподобалася книга Іларіона Павлюка "Я бачу, вас цікавити пітьма" від Відавництва Старого Льова. Класна книжка. У нього є й інші, не менш цікаві. А цю купляла в https://knigoland.com.ua/ya-bachu-vas-tsikavit-pitma-item тодi на неї була гарна знижка. | |
| | | Симпатик
| Тема: Re: Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? Сб Ноя 09, 2024 8:44 pm | |
| Моя дитина вже трохи знає англійську і хоче читати книги. Що б ви порекомендували для дітей, які тільки починають читати англійською? Шукаю щось цікаве та не дуже складне для початківців. Де можна придбати такі книги? | |
| | | zazaoprich
| Тема: Re: Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? Сб Ноя 09, 2024 8:45 pm | |
| Якщо шукаєте місце, де купити дитячі книги англійською мовою https://www.britishbook.ua/catalog/dlya-detey/yazyk-english/, раджу звернутися до Бритішбук. У них широкий вибір дитячих книг англійською для різних рівнів, тож зможете знайти саме те, що підійде для вашої дитини. Це буде чудова інвестиція в її розвиток та інтерес до англійської! | |
| | | | Які цікаві книги українською мовою прочитати сьогодні? | |
|