Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22751 в 9108 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 56, из них зарегистрированных: 1, скрытых: 0 и гостей: 55 :: 1 поисковая система DretetharБольше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Як лікувати ангіну у Дніпрі? | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Karminov
| Тема: Як лікувати ангіну у Дніпрі? Вс Июл 28, 2024 10:39 am | |
| Привіт усім! У мене до вас важливе питання. Нещодавно мій син почав скаржитися на сильний біль у горлі, особливо при ковтанні, а також на високу температуру та загальну слабкість. Лікар оглянув його і поставив діагноз - ангіна. Ми вже почали лікування, але я хочу переконатися, що робимо все правильно і не пропускаємо нічого важливого. Як ви лікували ангіну? Які методи, ліки чи народні засоби допомогли вам або вашим близьким найефективніше? Можливо, є якісь особливі поради, яких варто дотримуватися? Наперед дякую за ваші відповіді та рекомендації. | |
| | | dimonk
| Тема: Re: Як лікувати ангіну у Дніпрі? Вс Июл 28, 2024 10:42 am | |
| Привіт! У нас теж була подібна ситуація з нашою донькою. Насамперед хочу сказати, що дуже важливо слідувати вказівкам лікаря і не займатися самолікуванням. Ми використовували кілька методів, щоб полегшити стан доньки. Лікар призначив їй антибіотики, які вона приймала відповідно до призначеної дози та часу. Окрім цього, ми регулярно полоскали горло розчином солі та соди, це допомагає зменшити запалення. Важливо також давати дитині багато рідини, щоб уникнути зневоднення, а також спокій і відпочинок. Нам також порадили зволожувати повітря в кімнаті, щоб горло менше пересихало. Народні засоби, такі як чай з медом та лимоном, також можуть бути корисними, але не замінюють основного лікування. | |
| | | Meinn
Сообщения : 726 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Re: Як лікувати ангіну у Дніпрі? Вс Июл 28, 2024 10:43 am | |
| Вітаю! Хочу поділитися своїм досвідом лікування ангіни у дорослого. Як тільки у мене почалися симптоми, я негайно звернувся до лікаря. Він призначив антибіотики, адже при бактеріальній ангіні вони є обов'язковими. Дуже важливо завершити весь курс антибіотиків, навіть якщо симптоми зникли раніше. Крім того, я використовував пастилки для горла та спреї з антисептичними властивостями, які допомагали зменшити біль і зняти запалення. Постійне полоскання горла антисептичними розчинами теж відіграло важливу роль у процесі одужання. Також лікар порадив уникати вживання гострої та грубої їжі, яка може подразнювати горло. І не забувайте про спокій - це також важлива складова лікування. | |
| | | Tema1936
Сообщения : 633 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Як лікувати ангіну у Дніпрі? Вс Июл 28, 2024 10:47 am | |
| Привіт усім! Радий поділитися своїми знаннями щодо лікування ангіни. Якщо у вас або вашої дитини бактеріальна ангіна, то лікування антибioтиками i aнтибaктepiaльними у Днiпpi https://receptika.ua/ua/antibiotiki-i-antibakterialnye/dnepr є обов'язковим. Найчастіше призначають пеніцилін або амоксицилін. Якщо у пацієнта є алергія на ці препарати, можуть бути призначені альтернативні антибіотики, такі як цефалоспорини або макроліди. Окрім антибіотиків, дуже важливо використовувати антисептичні засоби для полоскання горла. Це можуть бути розчини хлоргексидину або фурациліну. Спреї для горла, які містять антисептики та анестетики, допоможуть зменшити біль і запалення. Пам'ятайте, що самолікування може бути небезпечним, тому завжди консультуйтеся з лікарем щодо вибору препаратів та їх дозування. Не забувайте про рясне пиття, теплі компреси на горло та дотримання постільного режиму. Слід уникати переохолодження та контактів з хворими, щоб уникнути повторного інфікування. Бережіть себе та будьте здорові! | |
| | | | Як лікувати ангіну у Дніпрі? | |
|