Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22776 в 9115 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 22, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 22 Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Вибір обертових кубиків для дитини? | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Meinn
Сообщения : 729 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Вибір обертових кубиків для дитини? Ср Июн 26, 2024 7:56 pm | |
| Моя дитина дуже любить розвиваючі іграшки, і я думаю купити їй обертові кубики. Чув, що вони дуже корисні для розвитку моторики та логічного мислення. Але є стільки різних видів, що я вже заплутався. Чи є у когось досвід використання таких кубиків? Які краще вибрати для дитини 3-4 років? | |
| | | Karminov
| Тема: Re: Вибір обертових кубиків для дитини? Ср Июн 26, 2024 7:57 pm | |
| Я вже купував обертові кубики для свого сина, і він їх обожнює! Вони дійсно допомагають розвивати моторику та логічне мислення. Ми вибрали "Звірі", бо малюк любить тваринок. Вони зроблені з дерева, і дуже якісні. Також бачив варіант "Водний світ", але ми ще не пробували. У будь-якому разі, думаю, що ви не помилитеся з будь-яким варіантом. Головне, щоб вони були з якісного матеріалу. | |
| | | Meinn
Сообщения : 729 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Re: Вибір обертових кубиків для дитини? Ср Июн 26, 2024 7:57 pm | |
| Я теж думав про "Звірів", бо син дуже любить різних тварин. Тепер точно буду знати, що це хороший вибір. Але, можливо, спробую і "Водний світ", бо він теж виглядає цікаво. Дякую за пораду щодо матеріалу. Якщо хтось ще має якісь поради чи досвід, поділіться, будь ласка! | |
| | | Tema1936
Сообщения : 634 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Вибір обертових кубиків для дитини? Ср Июн 26, 2024 7:58 pm | |
| - Meinn пишет:
- Я теж думав про "Звірів", бо син дуже любить різних тварин. Тепер точно буду знати, що це хороший вибір. Але, можливо, спробую і "Водний світ", бо він теж виглядає цікаво. Дякую за пораду щодо матеріалу. Якщо хтось ще має якісь поради чи досвід, поділіться, будь ласка!
Якщо шукаєте якісні обертові кубики для дітей https://ubee.com.ua/obertovi-kubiki/ рекомендую заглянути в інтернет-магазин Ubee. У них дійсно великий вибір, включаючи "Звірі" та "Водний світ". Усі іграшки мають детальний опис, тому легко вибрати саме те, що потрібно. До того ж, вони надають офіційну гарантію на товар, що дуже важливо для дитячих іграшок. Доставка по Україні теж швидка, так що не доведеться довго чекати. | |
| | | | Вибір обертових кубиків для дитини? | |
|