Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22747 в 9108 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 19, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 19 Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Как делать крутые фотки на мобильный? | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Tema1936
Сообщения : 633 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Как делать крутые фотки на мобильный? Чт Май 09, 2024 5:57 pm | |
| Я зараз намагаюся освоїти мистецтво мобільної фотографії і хочу робити дійсно круті фото на свій смартфон. Мене цікавить, як використовувати налаштування камери для досягнення найкращих результатів, які програми найкраще підходять для редагування фото на мобільних пристроях, і які основні техніки композиції я повинен знати. Можливо, ви знаєте, де я можу знайти курси або ресурси, що допоможуть мені у цьому?
| |
| | | Karminov
| Тема: Re: Как делать крутые фотки на мобильный? Чт Май 09, 2024 7:38 pm | |
| Ви зробили чудовий вибір, прагнучи підвищити свої навички мобільної фотографії https://green4.photo/uk/mobphoto/ я хотів би порекомендувати вам звернути увагу на онлайн-фотошколу "Зелений квадрат". Це місце, де навчають не тільки базових аспектів фотографії, але й допомагають освоїти сучасні технології зйомки на мобільний телефон. Курси включають вивчення різноманітних програм для редагування на мобільних, використання фільтрів та ефектів, які дозволяють створювати вражаючі знімки. Також ви дізнаєтеся про основи композиції та освітлення, що є критично важливими для створення видатних фотографій. Викладачі "Зеленого квадрату" – це досвідчені фотографи та інструктори, які поділяться з вами секретами професіоналів і навчать вас використовувати ваш мобільний телефон на максимум. Курси доступні онлайн, тому ви зможете навчатися в зручний для себе час і темп. | |
| | | | Как делать крутые фотки на мобильный? | |
|