Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22752 в 9109 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 19, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 19 :: 1 поисковая система Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| AR.Studio детейлинг | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Aleveron
| Тема: AR.Studio детейлинг Вс Июн 13, 2021 10:48 am | |
| AR.Studio - один из самых известных центров детализации. Компания занимает лидирующие позиции в области профессионального и качественного ухода за автомобилями в Украине. Подробнее - https://ar-studio.kh.ua/ . | |
| | | Ritta
Сообщения : 139 Дата регистрации : 2016-11-10 Возраст : 38 Откуда : Украина
| Тема: Re: AR.Studio детейлинг Сб Ноя 25, 2023 11:24 am | |
| Я хочу своїй машині подарувати порцію кохання та догляду, і ось, шукаю думки та рекомендації щодо якісного детейлінгу у Львові. Машина вже пережила не одну дорожню епопею, і настав час її упорядкувати. А ще мене цікавить обклеювання кузова захисною плівкою. Подумую про це, щоб мій чотириколісний друг був більш стійкий до атак каменів, комах та іншого, що так любить дряпати лакофарбове покриття. Якщо хтось має досвід із подібними послугами у Львові, буду вдячна за слушні поради. Може, хтось поділиться своїми враженнями? | |
| | | Polina
Сообщения : 155 Дата регистрации : 2016-11-06 Возраст : 36 Откуда : Киев
| Тема: Re: AR.Studio детейлинг Сб Ноя 25, 2023 11:26 am | |
| У Львові є багато майстерень, де добре надають такі послуги. | |
| | | Макар
| Тема: Re: AR.Studio детейлинг Сб Ноя 25, 2023 11:41 am | |
| - Ritta пишет:
- Я хочу своїй машині подарувати порцію кохання та догляду, і ось, шукаю думки та рекомендації щодо якісного детейлінгу у Львові. Машина вже пережила не одну дорожню епопею, і настав час її упорядкувати. А ще мене цікавить обклеювання кузова захисною плівкою. Подумую про це, щоб мій чотириколісний друг був більш стійкий до атак каменів, комах та іншого, що так любить дряпати лакофарбове покриття. Якщо хтось має досвід із подібними послугами у Львові, буду вдячна за слушні поради. Може, хтось поділиться своїми враженнями?
Я вже не раз користувався послугами майстрів зі студії Garage 66, тому раджу вам саме цей детейлінг у Львові https://detailing.lviv.ua/ Там обслуговування клієнтів на найвищому рівні. Хлопці у студії дуже доброзичливі та чуйні. Я отримував не тільки відмінний результат, але й масу корисних порад щодо догляду за моїм авто далі. Ціни у них цілком адекватні за такий рівень сервісу та якість роботи. І плюс – вони суворо дотримуються обумовлених термінів, а для мене це теж важливо! | |
| | | | AR.Studio детейлинг | |
|