Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22735 в 9104 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 25, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 25 :: 1 поисковая система Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Клініка для міомектомії! | |
| | Автор | Сообщение |
---|
dimonk
| Тема: Клініка для міомектомії! Ср Июл 24, 2024 6:38 pm | |
| Привіт! Хто може підказати хорошу клініку для міомектомії? Потрібно знайти місце з кваліфікованими лікарями та сучасним обладнанням. Буду вдячний за будь-яку інформацію, особливо якщо у вас є особистий досвід проходження такої операції.
| |
| | | Twelw
| Тема: Re: Клініка для міомектомії! Ср Июл 24, 2024 6:38 pm | |
| У моєї мами була міомектомія, і ми довго вибирали клініку для цієї операції. Важливо знайти лікарів з великим досвідом і позитивними відгуками від пацієнтів. Операцію зробили успішно, мама швидко відновилася, і ми залишилися дуже задоволені.
| |
| | | Meinn
Сообщения : 724 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Re: Клініка для міомектомії! Ср Июл 24, 2024 6:38 pm | |
| Моя сестра теж мала операцію з видалення міоми, і ми шукали клініку з найкращими умовами. Звертайте увагу на кваліфікацію лікарів і сучасне обладнання. Ми обрали клініку з хорошими відгуками, і операція пройшла без ускладнень.
| |
| | | Tema1936
Сообщения : 632 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Клініка для міомектомії! Ср Июл 24, 2024 6:40 pm | |
| - Meinn пишет:
- Моя сестра теж мала операцію з видалення міоми, і ми шукали клініку з найкращими умовами. Звертайте увагу на кваліфікацію лікарів і сучасне обладнання. Ми обрали клініку з хорошими відгуками, і операція пройшла без ускладнень.
Привіт, всім! Моя дівчина потребувала операції з видалення міоми матки, і ми вирішили знайти найкращий варіант для неї. Вийшли на сайт багатопрофільного Медичного Центру «Добробут» https://dobrobut.com/ua/services/c-miomektomia-pokazania-i-protivopokazania-k-provedeniu-metody-miomektomii-vozmoznye-posledstvia-2 і були приємно вражені. Вся інформація про міомектомію була доступна, включаючи ціни та досвід лікарів. Після консультації ми зрозуміли, що зробили правильний вибір. Операція пройшла успішно, дівчина почувається відмінно. Дуже вдячні за професіоналізм! | |
| | | | Клініка для міомектомії! | |
|
| Права доступа к этому форуму: | Вы не можете отвечать на сообщения
| |
| |
| |