Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22742 в 9106 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 41, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 41 Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Хочу купити авто у Волинській області! | |
| | Автор | Сообщение |
---|
dimonk
| Тема: Хочу купити авто у Волинській області! Пт Июл 12, 2024 9:51 am | |
| Доброго дня! Мене цікавить купівля авто у Волинській області. Чи є у когось з вас досвід використання певних платформ для пошуку оголошень? Які сайти ви рекомендуєте і чи є якісь підводні камені, про які варто знати? Дякую за допомогу!
| |
| | | Meinn
Сообщения : 725 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Re: Хочу купити авто у Волинській області! Пт Июл 12, 2024 9:51 am | |
| Привіт! Я купував авто у Волинській області через одну з популярних платформ. Дуже задоволений сервісом, але варто бути обережним з приватними оголошеннями – перевіряйте авто у незалежного механіка.
| |
| | | Tema1936
Сообщения : 632 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Хочу купити авто у Волинській області! Пт Июл 12, 2024 9:52 am | |
| Я теж купував авто через платформу. Важливо звертати увагу на відгуки про продавців і не погоджуватись на передоплату. Ще краще – домовлятися про зустріч у громадському місці.
| |
| | | Толя
| Тема: Re: Хочу купити авто у Волинській області! Пт Июл 12, 2024 9:53 am | |
| - Tema1936 пишет:
- Я теж купував авто через платформу. Важливо звертати увагу на відгуки про продавців і не погоджуватись на передоплату. Ще краще – домовлятися про зустріч у громадському місці.
Купував тут https://ocars.com.ua машину для своєї дружини, бо вона давно мріяла про маленький компактний хетчбек. Знайшли класний варіант у Луцьку. Сайт зручний, фільтри працюють відмінно, а головне - багато реальних пропозицій. Зустрілися з продавцем, перевірили машину - все чітко. Дуже задоволений, що натрапив на цей ресурс. До того ж, на сайті є багато корисної інформації про стан автомобілів, історію їх використання, що дозволяє зробити обдуманий вибір. Особливо приємно, що продавці тут відповідальні та готові відповісти на всі питання. Тепер точно знаю, що якщо буду шукати ще одну машину, то тільки тут. | |
| | | Renat
| Тема: Re: Хочу купити авто у Волинській області! Чт Июл 25, 2024 8:10 pm | |
| Я думаю, що це взагалі не проблема. З пробігом машину шукаєте? | |
| | | Lastochka
| Тема: Re: Хочу купити авто у Волинській області! Пт Июл 26, 2024 7:49 am | |
| Хочете придбати надійне та якісне авто, але боїтеся ризикувати, купуючи з рук? Компанія Хапай пропонує вам ідеальне рішення! На їх сайті https://hapai.kiev.ua/ua/buy-cars ви знайдете величезний вибір автомобілів різних марок та моделей, що пройшли строгу перевірку якості. Хапай займається продажем автомобілів вже не перший рік і заслужила на репутацію надійного партнера. Їм можна довіряти. | |
| | | Леила
| Тема: Re: Хочу купити авто у Волинській області! Пт Сен 20, 2024 11:21 am | |
| | |
| | | Inga
| Тема: Re: Хочу купити авто у Волинській області! Пн Сен 23, 2024 9:43 pm | |
| AUTO-STAR предлагает отличные условия для тех, кто хочет взять лизинг авто киев. Это идеальное решение для тех, кто не может позволить себе сразу купить автомобиль, но хочет пользоваться им уже сейчас. Лизинг обеспечивает удобные ежемесячные платежи, возможность включения дополнительных расходов, таких как страхование, и простоту оформления. Воспользовавшись услугами AUTO-STAR, вы сможете выбрать автомобиль, оформить договор и начать пользоваться машиной без лишних хлопот и бумажной волокиты. | |
| | | | Хочу купити авто у Волинській області! | |
|