Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22736 в 9104 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 17, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 17 :: 1 поисковая система Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Підкажіть де відбудеться матч між Словаччиною та Україною? | |
| | Автор | Сообщение |
---|
JeckShepard
| Тема: Підкажіть де відбудеться матч між Словаччиною та Україною? Чт Июн 06, 2024 10:48 pm | |
| Привіт, друзі! У мене до вас питання стосовно Євро 2024. Нещодавно дізнався, що кваліфікаційний матч між Словаччиною та Україною має відбутися зовсім скоро, але я не можу знайти точну інформацію про місце проведення гри. Це дуже важлива гра для нашої збірної, і я хотів би поїхати підтримати наших хлопців особисто. Можливо, хтось із вас знає, де саме пройде цей матч? Буду вдячний за будь-яку інформацію чи посилання на офіційні джерела, де можна дізнатися деталі? | |
| | | Tema1936
Сообщения : 632 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Підкажіть де відбудеться матч між Словаччиною та Україною? Чт Июн 06, 2024 10:49 pm | |
| Це справді важливий матч для нас, адже він впливає на наші шанси на Євро 2024. Я перевірив кілька спортивних сайтів і новин, але не всі вони надають точні дані про місце гри. Більшість із них обмежуються лише загальною інформацією про час та дату. Якщо хтось знає більше, будь ласка, поділіться. | |
| | | Komarik
| Тема: Re: Підкажіть де відбудеться матч між Словаччиною та Україною? Чт Июн 06, 2024 10:49 pm | |
| Мені також цікаво, де саме відбудеться цей матч. Словаччина та Україна завжди мали цікаві протистояння, і цей матч обіцяє бути не менш захоплюючим. Можливо, справа в тому, що інформація про місце проведення ще не була офіційно підтверджена, тому її важко знайти в інтернеті. Я читав, що деякі ігри можуть переноситися через різні обставини, такі як погодні умови або технічні проблеми. | |
| | | Karminov
| Тема: Re: Підкажіть де відбудеться матч між Словаччиною та Україною? Чт Июн 06, 2024 10:50 pm | |
| Привіт усім! Щоб мати можливість спланувати поїздку та підтримати команду, раджу вам переглянути сайт, де можна знайти інформацію про матч словаччина україна євро 2024. Саме там часто публікують актуальні дані про всі матчі, включаючи місце проведення. Там ви зможете знайти всю необхідну інформацію та не пропустити жодних оновлень. Сподіваюсь, це допоможе вам отримати чітку інформацію про матч Словаччина-Україна! Тут вас чекає розклад ігор, аналіз команди, статистика матчів та останні новини, що стосуються участі України у цьому футбольному турнірі. | |
| | | | Підкажіть де відбудеться матч між Словаччиною та Україною? | |
|