Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22800 в 9121 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 7, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 7 :: 2 поисковых систем Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Лазерна корекця зору у Чернівцях | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Tema1936
Сообщения : 635 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Лазерна корекця зору у Чернівцях Ср Ноя 29, 2023 10:44 am | |
| Доброго дня. Чи може хтось розповісти мені більш детально про операцію лазерної корекції зору? Як довго триває процедура і які є можливі ризики? Хто може бути кандидатом для такого виду операції? | |
| | | Luter90
| Тема: Re: Лазерна корекця зору у Чернівцях Ср Ноя 29, 2023 10:47 am | |
| Лазерна корекція зору - це сучасна процедура, спрямована на виправлення дефектів зору, таких як кривизна рогівки. Під час операції лазер впливає на рогівку, змінюючи її форму та положення. Процедура триває приблизно 15-20 хвилин для обох очей. Кандидатами можуть бути люди старше 18 років з стабільним зором протягом останніх років та відсутністю серйозних офтальмологічних захворювань. | |
| | | Karminov
| Тема: Re: Лазерна корекця зору у Чернівцях Ср Ноя 29, 2023 10:48 am | |
| Мені теж робили лазерну корекцію зору минулого року. Процедура була досить швидкою і безболісною. Після неї зір став набагато краще практично відразу. Тепер я можу читати без окулярів, що для мене було раніше неможливо. | |
| | | Meinn
Сообщения : 730 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Re: Лазерна корекця зору у Чернівцях Ср Ноя 29, 2023 10:51 am | |
| Лазерна корекція зору у Чернівцях https://visium.com.ua/chernovczy/ua/uslugi/lazernaya-korrektsiya/ – це сучасна та ефективна процедура, спрямована на виправлення рефрактивних аномалій, таких як близькозорість, далекозорість та астигматизм. Під час процедури використовується лазер, який змінює форму рогівки, коригуючи її оптичні властивості. Сама операція зазвичай триває близько 15-20 хвилин для обох очей. Пацієнт позначає значну поліпшення зору практично одразу після втручання, але повний ефект може відчуватися протягом кількох тижнів. Хоча лазерна корекція вважається безболісною та високоефективною, існують певні ризики, такі як сухість очей та рідше - виражені або нестабільні зміни в зорі. Кандидатами для операції можуть бути особи від 18 років зі стабільним зором, підтвердженим в останні роки, і відсутністю серйозних захворювань очей. Рішення про проведення операції краще приймати після консультації з офтальмологом, який зможе врахувати всі індивідуальні особливості пацієнта. | |
| | | | Лазерна корекця зору у Чернівцях | |
|
| Права доступа к этому форуму: | Вы не можете отвечать на сообщения
| |
| |
| |