Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22736 в 9104 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 21, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 21 :: 1 поисковая система Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Пилосос - як вибрати | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Meinn
Сообщения : 724 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Пилосос - як вибрати Пн Ноя 20, 2023 7:26 pm | |
| Привіт, друзі! Мій старий пилосос перестав працювати. Я думаю, вже не варто його ремонтувати - настав час замінити його на новий. Як вибрати новий пилосос? На що слід звертати увагу, щоб обрати оптимальний варіант для дому? | |
| | | Karminov
| Тема: Re: Пилосос - як вибрати Пн Ноя 20, 2023 7:28 pm | |
| Привіт! Обираючи пилосос, важливо враховувати тип покриття у приміщенні, розмір кімнат, наявність тварин чи алергій у сім'ї. Також слід звертати увагу на потужність всмоктування та наявність фільтрів для повітря. | |
| | | Luter90
| Тема: Re: Пилосос - як вибрати Пн Ноя 20, 2023 7:28 pm | |
| Привіт! Я б рекомендував обрати пилосос з регульованою потужністю, щоб ефективно прибирати на різних поверхнях. Також слід враховувати маневреність, вагу та розміри для зручного користування та зберігання.
| |
| | | Tema1936
Сообщения : 632 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Пилосос - як вибрати Пн Ноя 20, 2023 7:31 pm | |
| Привіт! Обираючи пилосос https://allo.ua/ua/products/pylesosy/ , рекомендую звернути увагу на декілька ключових моментів. По-перше, потужність всмоктування: вона повинна бути достатньою для ваших потреб. Далі – тип пилососа: вертикальні підходять для коврового покриття, а циліндричні – для твердих підлог. Обов'язково враховуйте наявність фільтрів, особливо якщо у вас є алергіки чи домашні тварини. Додатково, звертайте увагу на об'єм пилозбірника – чим він більший, тим менше часу ви витратите на його очищення. Маневреність також важлива: обирайте пилососи з обертовими колесами для легшого керування. Також оцініть рівень шуму, особливо якщо ви плануєте прибирати вночі чи вранці. Не забувайте про додаткові насадки та аксесуари, такі як щітки для меблів, щілин та підлоги. Вони зроблять процес прибирання більш ефективним. Щоб зробити правильний вибір, перегляньте відгуки користувачів та експертів. Успіхів у виборі нового пилососа! | |
| | | | Пилосос - як вибрати | |
|
| Права доступа к этому форуму: | Вы не можете отвечать на сообщения
| |
| |
| |