Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22783 в 9118 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 13, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 13 Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Популярні вина світу | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Meinn
Сообщения : 729 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Популярні вина світу Вс Окт 29, 2023 9:41 pm | |
| Які вина вважаються найпопулярнішими у світі? Я чув про Францію та Італію, але може, є ще якісь регіони або сорти, які я повинен спробувати? Я не сильно разбираюсь в этом алкогольном напитке, поэтому мне нужны рекомендации…
| |
| | | Karminov
| Тема: Re: Популярні вина світу Вс Окт 29, 2023 9:41 pm | |
| Дуже гарне питання. Франція, звичайно, відома своїми Бордо, Бургундією та Шампанем. Італія славиться своїми К'янті, Бароло та Прошекко. Але не забувайте про Іспанію з її Темпранильо та Ріоха. Австралія, Нова Зеландія та Південна Африка також виробляють чудові вина.
| |
| | | Meinn
Сообщения : 729 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Re: Популярні вина світу Вс Окт 29, 2023 9:42 pm | |
| Цікаво, а чи є серед цих вин такі, які доступні для купівлі в Україні? Мені б хотілося почати дегустацію з чогось традиційного, але при цьому не дуже дорогого. Якщо можна, підкажіть, будь ласка, магазини, де я можу знайти якісні вина.
| |
| | | Tema1936
Сообщения : 634 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Популярні вина світу Вс Окт 29, 2023 9:53 pm | |
| - Meinn пишет:
- Які вина вважаються найпопулярнішими у світі? Я чув про Францію та Італію, але може, є ще якісь регіони або сорти, які я повинен спробувати? Я не сильно разбираюсь в этом алкогольном напитке, поэтому мне нужны рекомендации…
Самі популярні вина https://rumka.online/uk/vino/ ви знайдете в магазині "Рюмка". Вони мають широкий асортимент, включаючи вина з різних куточків світу. Тут ви знайдете вина, такі як Бордо, або Henkell AlkoholFrei, Shabo Original Collection. Що стосується цін, то "Рюмка" пропонує вина різних цінових категорій, що дозволяє підібрати щось особливе навіть з обмеженим бюджетом. Крім того, продавці дуже компетентні та завжди готові допомогти вам у виборі. Ну що вам залишається тільки відвідати сайт, переглянути асортименти, якщо все влаштує, здійсніть замовлення, найголовніше не зловживайте. | |
| | | | Популярні вина світу | |
|