Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22743 в 9107 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 67, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 67 Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Відкриваю кафе | |
| | Автор | Сообщение |
---|
бабуська
| Тема: Відкриваю кафе Чт Окт 26, 2023 8:58 pm | |
| Я намагаюсь зрозуміти, що саме потрібно для відкриття власної кав'ярні. Це виглядає як захоплюючий бізнес, але мені не зовсім зрозуміло, з чого розпочати. Можливо, ви можете мені допомогти з цим? Я би хотів знати всі необхідні кроки та важливі аспекти, які варто врахувати, щоб відкрити успішну кав'ярню. Які ліцензії та дозволи потрібно отримати? Як вибрати інтер'єр та меню? Яка кількість персоналу потрібна? | |
| | | небо
| Тема: Re: Відкриваю кафе Вс Окт 29, 2023 8:57 pm | |
| Ну для того аби все функціонувало як слід, то вам просто потрібно все правильно спланувати. Крім бізнес плану вам потрібно розуміти, що ви не повинні упустити жодної дрібниці, от ви знаєте, що дуже потрібно замовити відразу концентрат для лимонада https://lookfort.com/uk/limonadi/ , без якого у вас просто не буде клієнтів у спеку? От тому ви все гарно плануйте і на закупи! Вдалого бізнесу, будемо конкурентами. | |
| | | Дубанька
| Тема: Re: Відкриваю кафе Чт Ноя 02, 2023 4:58 pm | |
| Так, це складна справа. Тут треба все детально продумати та розписати бізнес-план | |
| | | nejolay
| Тема: Re: Відкриваю кафе Чт Ноя 02, 2023 5:23 pm | |
| Привіт! Хочу поділитися з вами контактами класного постачальника продуктів для кафе - це фірма Мантінга. Ми в них закуповуємо все необхідне для приготування французьких хот-догів mantinga.org/uk/catalog/139-bulochki-dlya-francuzskogo-hot-doga/ В цього виробника є на вибір різні види сосисок, булочок, соусів. Також для кафе можна замовити тут - десерти, упаковку та багато чого іншого. | |
| | | klasik
Сообщения : 81 Дата регистрации : 2019-06-12 Возраст : 34 Откуда : Украина
| Тема: Re: Відкриваю кафе Пн Янв 15, 2024 8:03 am | |
| - бабуська пишет:
- Я намагаюсь зрозуміти, що саме потрібно для відкриття власної кав'ярні. Це виглядає як захоплюючий бізнес, але мені не зовсім зрозуміло, з чого розпочати. Можливо, ви можете мені допомогти з цим? Я би хотів знати всі необхідні кроки та важливі аспекти, які варто врахувати, щоб відкрити успішну кав'ярню. Які ліцензії та дозволи потрібно отримати? Як вибрати інтер'єр та меню? Яка кількість персоналу потрібна?
Вот несколько этапов, которые могут помочь вам начать. Изучение рынка и определение целевой аудитории. Анализ конкуренции и выделение уникальных предложений вашей кафешки. Определение типа кафе (например, кафе, пекарня, ресторан). Расчет расходов, включая аренду помещения, оборудование (нужно будет купить линию раздачи для столовой https://dsto.com.ua/linii_razdachi и еще много чего), персонал, рекламу и другое. Установление целевых продаж и прибыли. | |
| | | | Відкриваю кафе | |
|