Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22742 в 9106 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 50, из них зарегистрированных: 1, скрытых: 0 и гостей: 49 :: 1 поисковая система MarinaБольше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 9:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Швейне обладнання | |
| | Автор | Сообщение |
---|
бабуська
| Тема: Швейне обладнання Пн Сен 25, 2023 9:36 pm | |
| Стою я перед складним вибором - швейна машинка. Ой, тільки подумайте, як важливо правильно підібрати цей чудовий інструмент! Я дуже ціную ваші поради, тому хочу звернутися до вас із запитанням: яку краще всього обрати швейну машинку? Ваші враження, поради та досвід у цьому питанні мені дуже важливі! | |
| | | небо
| Тема: Re: Швейне обладнання Чт Сен 28, 2023 2:48 pm | |
| Так просто по характеристикам можна обирати, чому б і ні? | |
| | | треска
| Тема: Re: Швейне обладнання Чт Сен 28, 2023 2:50 pm | |
| Вибір швейної машинки - це справа важлива і відповідальна, і я з радістю поділюся з вами своїми знаннями. Для початку, рекомендую переглянути сайт, де ви знайдете інформацію про швейні машинки від різних виробників, у тому числі і від Jack. Швейні машини цього бренду завжди вражають надійністю та якістю шва. Під час вибору зверніть увагу на потреби та завдання, які ви плануєте виконувати за допомогою машинки. Для професійного використання рекомендую моделі серії швейна машина jack https://softorg.ua/producer/jack/ , які відзначаються високою продуктивністю і різноманітністю варіантів шиття. Також, слід враховувати ваш бюджет і переваги щодо функціоналу. Обираючи Jack, ви точно не помилитеся, адже ця марка вже давно зарекомендувала себе на ринку як надійний виробник швейних машинок. | |
| | | Макар
| Тема: Re: Швейне обладнання Вс Окт 29, 2023 7:59 pm | |
| Подскажите, а где купить качественную машинку для вышивки? Моя мама давно о такой мечтает, хочу ей на день рождения подарок сделать. | |
| | | Ritta
Сообщения : 139 Дата регистрации : 2016-11-10 Возраст : 38 Откуда : Украина
| Тема: Re: Швейне обладнання Вс Окт 29, 2023 8:02 pm | |
| - Макар пишет:
- Подскажите, а где купить качественную машинку для вышивки? Моя мама давно о такой мечтает, хочу ей на день рождения подарок сделать.
У меня очень классная швейная машина для вышивки https://www.швейные-машинки.com.ua/4-shvejno-vyshivalnye-mashiny Купила ее не так давно в интернет магазине "Швейкин", она мне выгодно обошлась! Вам советую заглянуть на данный сайт, там выбор очень большой. Вы для своей мамы точно подберете достойную модель, еще и можете скидку хорошую получить. | |
| | | Sagra
| Тема: Re: Швейне обладнання Вт Авг 20, 2024 2:16 pm | |
| Підкажіть де продається промислова швейна техніка? | |
| | | Юлианна0
| Тема: Re: Швейне обладнання Пт Авг 23, 2024 1:25 pm | |
| Якщо Вам потрібна якісне швейне обладнання зверніться до SM Швеймаш https://sm-ua.com Компанія пропонує промислову швейну техніку від провідних брендів. Ціновий діапазон в них широкий, на деяке обладнання надаються гарні знижки. Для своїх потреб ви зможете знайти та замовити необхідну швейну техніку, доставка діє по всій Україні. | |
| | | | Швейне обладнання | |
|
| Права доступа к этому форуму: | Вы не можете отвечать на сообщения
| |
| |
| |