Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22737 в 9105 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 53, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 53 :: 2 поисковых систем Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Чохол для смартфона | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Karminov
| Тема: Чохол для смартфона Вт Мар 07, 2023 8:57 am | |
| Привіт! Я не знаю який захисний чохол вибрати для свого смартфона. Як визначитись з вибором? Який чохол краще вибрати, щоб мій смарт був дійсно надійно захищений? Де можна побачити гарний вибір таких аксесуарів? | |
| | | Tema1936
Сообщения : 632 Дата регистрации : 2018-12-09 Возраст : 40 Откуда : Киев
| Тема: Re: Чохол для смартфона Вт Мар 07, 2023 9:04 am | |
| Привіт! Я недавно купив захисний чохол для свого смартфона, тому можу дати кілька порад. Перш за все, варто визначити, яку мету він буде виконувати - захищати від падінь, подряпин, води тощо. Також важливо врахувати, що кожен чохол має свої переваги та недоліки, тому вибирайте з усіх варіантів найкращий для вас. | |
| | | Karminov
| Тема: Re: Чохол для смартфона Вт Мар 07, 2023 9:10 am | |
| - Tema1936 пишет:
- Привіт! Я недавно купив захисний чохол для свого смартфона, тому можу дати кілька порад. Перш за все, варто визначити, яку мету він буде виконувати - захищати від падінь, подряпин, води тощо. Також важливо врахувати, що кожен чохол має свої переваги та недоліки, тому вибирайте з усіх варіантів найкращий для вас.
Дякую за пораду. А де можна придбати якісний захисний чохол? Де можна вибрати серед широкого асортименту? Де вибирали ви? Поділіться досвідом купівлі, будь ласка. | |
| | | Meinn
Сообщения : 724 Дата регистрации : 2019-03-31 Возраст : 38 Откуда : Киев
| Тема: Re: Чохол для смартфона Вт Мар 07, 2023 9:15 am | |
| Привіт. Також важливо звернути увагу на товщину чохла. Якщо він буде занадто товстим, то ви можете мати проблеми з використанням деяких функцій смартфона. Я недавно купував чохол в інтернет-магазині Ringoo. Там великий вибір чохлів https://ringoo.ua/aksesuari/chohli різних форм і розмірів. Важливо звернути увагу на матеріал, з якого зроблений чохол. Силіконові і гумові чохли добре захищають від ударів і падінь, але можуть бути ковзкими. Я обрав для свого смартфона чохол з твердої пластмаси, який має рифлену поверхню і не ковзається в руці. Не забувайте, що якісний захисний чохол - це важливий елемент збереження вашого смартфона. | |
| | | | Чохол для смартфона | |
|