Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22737 в 9105 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 26, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 26 :: 2 поисковых систем Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Плитка для підлоги у ванну кімнату | |
|
+6Ritta С_глаZами_ цвета_Счасть Konsyella dnanar Maryland ˙˙·٠•●Made_in_Рай●•٠·˙˙ Участников: 10 | Автор | Сообщение |
---|
˙˙·٠•●Made_in_Рай●•٠·˙˙
| Тема: Плитка для підлоги у ванну кімнату Вт Окт 20, 2020 7:40 pm | |
| Вирішили до нового року якщо встигнемо зробити ремонт у ванній кімнаті ремонт. Яку краще плитку для підлоги обрати, що посовітуєте? | |
| | | Maryland
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Вт Окт 20, 2020 10:38 pm | |
| Плитка для ванної кімнати повинна бути не тільки красивою, але і бути стійкою до підвищеної вологості, високих температур, а також до миючих і чистячих засобів. | |
| | | dnanar
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Ср Окт 21, 2020 9:43 am | |
| Ванна кімната більше інших кімнат схильна до розмноженню бактерій і цвілі. Уникнути цього, а також зберегти плитку в первозданному вигляді можна, якщо вибрати якісну плитку, просту в догляді і відповідає всім екологічним вимогам. | |
| | | Konsyella
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Ср Окт 21, 2020 11:35 am | |
| Сьогодні, саме лідируюче місце на ринку оздоблювальних матеріалів займає керамічна плитка. | |
| | | С_глаZами_ цвета_Счасть
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Ср Окт 21, 2020 11:51 am | |
| Ми нещодавно теж закінчили ремонт у ванній кімнаті, обрали ось цю колекцію https://mirad.com.ua/collection/apenino, дуже стильно та гармонічно виглядає наша ванна.Я задоволена, звісно вибір був не легкий, асортимент досить широкий і потрібна була допомога спеціаліста. | |
| | | Ritta
Сообщения : 139 Дата регистрации : 2016-11-10 Возраст : 38 Откуда : Украина
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Чт Мар 03, 2022 7:19 pm | |
| У меня стиль в интерьере пэчворк, никак не могу подобрать подходящую под него плитку. Что можете посоветовать? | |
| | | Polina
Сообщения : 155 Дата регистрации : 2016-11-06 Возраст : 36 Откуда : Киев
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Сб Мар 05, 2022 12:57 pm | |
| - Ritta пишет:
- У меня стиль в интерьере пэчворк, никак не могу подобрать подходящую под него плитку. Что можете посоветовать?
В интернет магазине Etalon есть очень классная итальянская плитка стиля пэчворк https://etalonk.com/ru/catalog/plitka/style-patchwork Я только тут нашла именно такую как хотела, выбор на сайте отличный. И цены у них умеренные, дешевле я нигде не видела, хотя долго мониторила аналогичные сайты в интернете. | |
| | | amaksimova
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Вт Янв 03, 2023 10:45 am | |
| К плитке еще и инструмент нужен подходящий. Вот у меня два набора со свёрлами есть, один куплен на рынке, сверл отвратительный, а второй заказана на хорошие керамогранитные сверла , коробка с фирмой, и вот эти сверла реально крутые, так что покупайте сразу хорошие инструменты и работа пойдет легче. | |
| | | Zipps
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Чт Июн 13, 2024 9:40 pm | |
| Спасибо за ваши варианты. Очень помогли в выборе качественной керамической плитки. | |
| | | Тимон
| Тема: Re: Плитка для підлоги у ванну кімнату Пт Июн 14, 2024 6:08 am | |
| Вас може зацікавити цей ресурс https://leoceramika.com/ru/catalog/keramichna-plytka_300 Нещодавно я робив ремонт у ванній кімнаті і шукав якісну плитку для підлоги. Вирішив замовити її в інтернет-магазині Леокераміка і залишився приємно вражений. Вразив широкий асортимент плитки в магазині. Різноманіття брендів, стилів та цінових категорій дозволило мені знайти ідеальний варіант, який відповідав моїм вподобанням та бюджету. Отримана плитка порадувала своїми характеристиками. Вона міцна, стійка до подряпин та стирання, має чудовий естетичний вигляд. Інтернет-магазин Леокераміка продумано оформлений та простий у використанні. Легко знайти потрібну плитку, порівняти ціни та оформити замовлення. Замовлення було доставлене швидко та без жодних проблем. Персонал магазину заслуговує на окрему похвалу. Співробітники виявились привітними, уважними та готовими допомогти з будь-якими питаннями, що виникали. Загалом, я можу рекомендувати інтернет-магазин Леокераміка всім, хто шукає якісну плитку для підлоги. | |
| | | | Плитка для підлоги у ванну кімнату | |
|