Скандальний депутат Луганської міськради Роман Ландік розділяє побоювання моделі Марії Коршунової за її життя.
"Я боюся, що вони її зараз уб'ють і на мене повісять. Її життю і правда загрожує небезпека", - сказав Ландік у своєму першому інтерв'ю після звільнення, яке він дав луганському виданню "Восточный вариант".
Проте на його ставлення до отриманого вироку це не змінює - він збирається подавати апеляцію і звертатися до Європейського суду.
"Вирок мені написали ще до того, як ударили по голові! Як тільки в Європі побачать справу, у них волосся дибки встануть... Відео, яке викладене в Інтернеті, змонтовано - там видно, що я її тягну, але не зрозуміло, що я в міліцію її тягну, - сказав Ландік.
Також Ландик розповів, що в Луганському СІЗО його позбавили "привілеїв".
"Поставили заслін на "годівницю" - мені одному. Навіть у тих, хто довічно сидить, немає замків, а мені поставили, щоб я не міг ні їжу отримати, ні книги з бібліотеки... У мене дитина народилася - я навіть голосу її не чув", - поскаржився Ландік.
Що ж до життя після вироку, то на роботу до міськради Луганська він поки не збирається.
"Позбавлю їх поки від своєї присутності. Як їм мені в очі дивитися? Мені не соромно! Половина депутатів мені вже дзвонили, щоб сказати, що не пішли на сесію, коли мене виключали. А інші не дзвонять - а що їм сказати? Вони ж виключили мене коли справа тільки порушили, ще навіть не розслідували, бо Хтось сказав - і вони всі його послухали", - пояснив Ландік.
Нагадаємо, Марія Коршунова після вироку суду щодо справи Романа Ландіка заявила, що побоюється за своє життя і боїться Ландіка. Адвокат Коршунової Ігор Зазимкін вважає, що подібними заявами про небезпеку дівчина захищає себе, попереджаючи можливу помсту з боку Ландика і його сім'ї.
Роман Ландік влітку в ресторані побив модель Марію Коршунову. Він провів у СІЗО більше півроку. Суд визнав Романа винним у хуліганстві й засудив до 3 років позбавлення волі умовно з відстрочкою у 2 роки.