Пользователи, открывшие больше всего тем | |
Статистика | Всего зарегистрированных пользователей: 898 Последний зарегистрированный пользователь: Віалєта
Наши пользователи оставили сообщений: 22756 в 9110 сюжете(ах)
|
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 8, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 8 Нет Больше всего посетителей ( 123) здесь было Чт Ноя 14, 2024 8:17 pm |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Як написати людині в ТікТок | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Inga
| Тема: Як написати людині в ТікТок Сб Окт 12, 2024 12:15 am | |
| Добрий день! Я активно використовую ТікТок і хочу спілкуватися з новими людьми, але не знаю, з чого почати. Які способи найкраще підходять для спілкування? Чи справді працює накрутка підписників, чи варто витрачати на це час? | |
| | | LarisaIvanova
| Тема: Re: Як написати людині в ТікТок Сб Окт 12, 2024 12:43 am | |
| - Inga пишет:
- Добрий день! Я активно використовую ТікТок і хочу спілкуватися з новими людьми, але не знаю, з чого почати. Які способи найкраще підходять для спілкування? Чи справді працює накрутка підписників, чи варто витрачати на це час?
Добрий день! Спілкування в ТікТок може бути дуже цікавим і корисним. Найпростіший спосіб — це залишити коментар під відео, яке вам подобається, або запитати автора про щось, що вас зацікавило. Якщо ви бажаєте зробити свій контакт більш особистим, відкрийте профіль користувача та надішліть йому особисте повідомлення. Щоб дізнатися, як написати людині в ТікТок, важливо бути ввічливими і чіткими у своїх запитах. Щодо накрутки підписників — це може дати вам швидкий приріст популярності, але справжні взаємини з вашими підписниками важливіші для довгострокового успіху на платформі. Справжня активність та цікавість до контенту допоможуть створити більш зацікавлену аудиторію. | |
| | | | Як написати людині в ТікТок | |
|
| Права доступа к этому форуму: | Вы не можете отвечать на сообщения
| |
| |
| |